Home Luchtkwaliteitsmeters Honeywell HTRAM - CO2 Meter

Honeywell HTRAM - CO2 Meter

Een CO2 monitor van Honeywell, voor gebruik in scholen, restaurants en andere kleine tot middelgrote gebouwen die gebruikers waarschuwt op het moment dat er een verhoogd risico bestaat en ventilatie noodzakelijk is.

Een CO2 monitor van Honeywell, voor gebruik in scholen, restaurants en andere kleine tot middelgrote gebouwen die gebruikers waarschuwt op het moment dat er een verhoogd risico bestaat en ventilatie noodzakelijk is.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • CO2 meter, Hygrometer, Thermometer
  • Accu (oplaadbaar), USB

Productbeschrijving: Honeywell HTRAM - CO2 Meter

In omgevingen zoals klaslokalen, restaurants en gebouwen met gedateerde HVAC- en ventilatiesystemen bestaat mogelijk een verhoogd risico op virusoverdracht via de lucht. Technologie van Honeywell waarmee CO2-niveaus worden bewaakt, in combinatie met door de gebruiker bepaalde instellingen om menselijke activiteit in een binnenruimte te monitoren, biedt gebruikers een mobiele, rendabele en gebruiksvriendelijke CO2 meter die u waarschuwt op het moment dat er een verhoogd risico bestaat op blootstelling aan virusoverdracht via de lucht.

Onderzoek gedaan door wetenschappers van de University of Colorado1 wees uit dat het realtime monitoren van omgevingslucht in een binnenruimte een indicator kan zijn van een verhoogd risico op virusoverdracht via de lucht. In het onderzoek werd gebruik gemaakt van verschillende niveaus van risicofactoren zoals CO2-concentratiewaarden en het type menselijke activiteit in de omgeving.

Met behulp van deze informatie en de algoritmen van Honeywell, konden we luchtkwaliteitsomstandigheden identificeren die worden gestimuleerd door alledaagse activiteiten en variabelen zoals gemiddelde afmetingen van de ruimte, het aantal mensen dat zich daarin bevindt, ademhalingsritme en duur. Op de CO2 Meter zijn drie standen voor activiteit in een binnenruimte vooraf ingesteld: lage activiteit (bioscopen, bibliotheken en klaslokalen), gemiddelde activiteit
(restaurants, kantoren en kleine klinieken) en hoge activiteit (sportscholen, concertzalen en recreatieruimten). De monitor biedt voor elke stand indicaties op basis van een lichtpatroon (groen, geel of rood) en een geluidsalarm, zodat gebruikers kunnen worden gewaarschuwd op het moment dat er een verhoogd risico bestaat op
virusoverdracht via de lucht, gebaseerd op detecteerbare CO2-niveaus.

Specificaties: Honeywell HTRAM - CO2 Meter

Werking
Functies: ● CO2 meter
● Hygrometer
● Thermometer
Temperatuur meetbereik Minimaal: -20 °C
Temperatuur meetbereik Maximaal: 60 °C
Nauwkeurigheid CO2 sensor: +/- 5 %
Meetbereik CO2 Meter Minimaal: 400 PPM
Meetbereik CO2 Meter Maximaal: 10000 PPM
Eigenschappen
Datalogger: ● CO2
● Luchtvochtigheid
● Temperatuur
Keurmerk: CE
Energie
Stroomvoorziening: ● Accu (oplaadbaar)
● Netstroom
● USB
Fysieke eigenschappen
Breedte: 8 cm
Diepte: 2.2 cm
Hoogte: 8 cm
Gewicht: 0.15 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-